Psst moet je horen!

Just another WordPress.com site

Psst een nieuw begin mei 10, 2011

Filed under: Psst, van alles! — Katinka @ 9:32 pm

Je zal het misschien al gemerkt hebben maar heel actief ben ik nog niet met ‘bloggen’. Steeds beloof ik maar weer om iets te gaan schrijven maar echt lukken wil dit niet altijd. Ik heb daarom besloten om er eens op een andere manier mee om te gaan en dat ga ik jullie hier vertellen.

Sinds dat ik begon met bloggen volgde ik zelf al heel wat goede mode en beautyblogs vooral deze laatste. Dit waren en zijn blogs die al langer bestaan en dus erg goed zijn opgebouwd. Ik wilde ook zo een blog gaan maken, ik wilde net zo succesvol zijn. Maar lukken tot nu toe wil het niet. Ik ben te perfectionistisch waardoor dingen niet lukken of halverwegge het doen/maken van een project stopt, hierdoor raak ik gedemotiveerd en ik wil dan niet meer verder met iets.

Maar ik ben een doorzetter, ik wil nog altijd een mooie en succesvolle blog hebben. Alleen ga ik deze woorden een andere invulling geven. Zodra ik zelf blij ben met mijn blog is deze namelijk al goed. De afgelopen weken heb ik niet stil gezetten en ik ga wat dingen veranderen.

Ik wil een tijdje gaan bloggen via mijn mobiel maar hierdoor worden het in de eerste plaats wat kortere berichtjes. Misschien leuk voor als je wil weten wat mij bezig houd op een dag enzo. En 1 keer in de zoveel tijd schrijf ik een langer stuk als ik echt een goed onderwerp heb waarvan ik denk dat jij daar ook meer aan hebt.

Nou ik hoop dat het op deze manier wel gaat werken.

xoxo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s